Nyheder ungdom

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

TIK Taastrup har for anden gang på 3 år taget en guldmedalje til de officielle danske mesterskaber, efter U16 drenge trak det længste strå i finalen med hjemmebaneholdet fra Skanderborg. Man må derfor nok forvente, de små blærerøve bliver endnu mere utålelige at høre på, indtil de får et ”gog” næste sæson.

For dem, som ikke følger ungdomshåndbolden, er det vanskeligt at forklare, hvor stor en bedrift det er for en meget lille klub på vestegnen. Det er Davids kamp mod Goliat, idet store fynske/jyske klubber suger profiler til sig fra 15-årsalderen, så ungdomshåndbolden har udviklet sig til små monopoler, hvor de bedste hold typisk får bedre modstand til træning mod deres eget 2. hold end i turneringskampene. Den store taber er de små/mellemstore klubber og Sjælland generelt, hvor mange foreninger taber hele hold og dermed fødekæden til seniorafdelingen. Dette skal ikke forstås som et surt opstød men blot en kold konstatering.

U4-, U6- og U8-træningen lørdag den 14/4 er aflyst. Der trænes i stedet for fredag den 13/4 således:
kl. 16.00-17.00 i hal C U4-6
kl. 17.00-18.00 i hal C U8

Der er påskeferie den 31/3, så her er træningen aflyst!

Lørdag den 14/4 skulle der have været babyhåndbold. Denne træning er flyttet til den 7/4 kl. 8.30-9.30 i hal C.

Lørdag den 31. marts er alt træning aflyst. Dette gælder bl.a. U4-6 og U8.
Tirsdag den 3. april er træningen aflyst for ALLE ungdomshold. Kun U16-piger træner denne dag.

Sidste træning i 2017 for U4-8 er lørdag den 16. december. Vi starter op igen den 6. januar 2018.

Stor tak til alle som deltog i julekalendersalget den 17. november. Fantastisk med den store opbakning fra både spillere, forældre og trænere. Vi fik solgt hele vores restlager på 650 kalendere. Nu er der kun dem tilbage, som spillerene har fået udleveret. Vi forventer, I alle får solgt dem, så vi kan få et pænt overskud, som går til påsketuren i 2019.

Endnu en gang drager hele ungdomsafdelingen til Prag i påsken. Det er den store afslutningstur, hvor næsten alt hvad der kan samles ind af penge til ungdomsafdelingen bruges til klubtilskud for netop denne tur. Du kan se alle informationer på dette link.

Bemærk vi gentager succesen med en konkurrence, hvor deltagerne kan designe en tur-trøje. Vindertrøjen købes til alle, som skal med på turen. Det er ikke helt billigt, og vi håber på hver afdeling finder en sponsor til kr. 4.000 plus moms, så vi kan få tilbuddet til at løbe rundt. Vi glæder os til at se jeres designforslag.

Vi har nogle fantastiske U14-drenge, som mangler nogle holdkammerater. Er du en dreng årgang 2003 eller 2004, som kan tænkte dig at prøve at spille håndbold med drengene, så kig forbi. Du behøver ikke at have spillet før, og man er aldrig for gammel til at starte.

Vi træner i Taastrup Idrætshaller:

tirsdage kl. 17.30-19.00 (hal C) og

torsdage kl. 17.30-19.00 (hal B)

Vi træner ikke kun, vi spiller også kampe hver weekend fra oktober til april. I påsken slutter vi af med en fællestur med de øvrige hold i klubben. Denne kan foregå i både ind- og udland.

Husk at støtte vore sponsorer - de støtter os

Håndbold for alle
 Vi skal både have plads til de ambitiøse og sjove

For at give de bedste oplevelser for medlemmerne i vores klub, så er det en forudsætning at forældre og spillere er engageret, da vores forening bygger på frivillig arbejdskraft. Desto flere som er med til at løfte opgave jo bedre oplevelser kan vi tilbyder vores medlemmer.

Hvad er du - yder eller nyder?

Læs mere om hvordan du kan blive en aktiv del af vores klub.


 Se mere...


TIK 
Kontingent 
Se mere...
icon4
Hjem
 
Se mere...

Dame
Håndbold Se mere...

Bliv
Sponsor
Se mere...

Herre
Håndbold
Se mere...

Støt
Klubben
Se mere...